J.van.Buuren-fotografie

Wie ben ik? Ik ben Jeffrey van Buuren, 23 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ben dagelijks bezig ben met fotografie en alles wat daar bij komt kijken. Fotografie is echt mijn passie, ik kan er mijn kijk op de wereld mee overbrengen naar de kijker en laten zien wat ik meemaak. In juni 2021 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam voor de opleiding tot fotograaf.

Op 12 augustus 2022 jl. ben ik na een mooie examenrit geslaagd voor mijn tramrijbewijs, nu mag ik zelfstandig op pad door het Rotterdamse! Het waren drie mooie maanden waarbij ik zowel door leermeester als mentor @pwdv1962 ben opgeleid tot trambestuurder. Wil je mij volgen op twitter dat kan op: @JeffreyvBuuren , en mijn website is te vinden op: https://www.jeffreyvanbuurenfotografie.nl/.

Bovenstaande post kun je e.v.t. ook delen via:

Geef een reactie