Cauberg Sept 2022

De planning was om eind september weer een cruise te maken, echter door alle strubbelingen op de vliegvelden durfden wij het niet echt aan, stel je voor dat je te laat aankomt en de achterlichten van de boot de haven ziet verlaten 🙂 🙂 Om deze reden besloten wij om weer eens richting Valkenburg/ De Cauberg af te zakken, dit was tenslotte ook alweer een tijdje geleden, in 2020 voor het laatst gezien deze post.

Buiten onze “gebruikelijke” rituelen (lees: bezoek aan de REWE in Duitsland, versnaperingen op ÊÊn van de vele terrasjes enz enz enz 🙂 🙂 🙂 ) als wij in Valkenburg zijn, besloten wij deze keer ook om ons “mind” te laten verrassen (op aanraden van een R.E.T collega) in MIND-MYSTERY in Horst, dit is zeker een leuke aanrader! Hoe gek het ook klinkt, aan de andere kant van de weg heb je “Het Aardbeienland” … je verzint het niet 🙂 🙂 .

En wat schetste onze verbazing op dinsdag kregen wij een “app” van twee vrienden met de vraag: waar zijn jullie, want wij zijn in Valkenburg 🙂 wij hebben alles laten vallen en zijn ze gaan opzoeken 🙂 🙂 .Al met al was het wederom, ondanks dat het “weer” een beetje tegenzat, een super gezellig midweekje . Onderstaand nog een kleine youtube impressie van het midweekje.

Bovenstaande post kun je e.v.t. ook delen via:

Geef een antwoord