Benji “The Cat” … inmiddels bijna 32 weken jong

En jawel daar ben ik weer (jullie weten wel … Benji “The Cat”),

Inmiddels ben ik al een aantal weken “Heer & Meester” in het onderkomen van Annemarie en Dirk … en ik maak ze het leven zuur, tja dat is nu eenmaal de eigenschap van een kat πŸ™‚

Nee hoor … even zonder gekheid, die twee gasten zijn net zo eigenwijs als dat ik ben, en daarom bevalt het mij eigenlijk ook wel een beetje daar op die hoogte … al moet ik wel zeggen dat ik het best wel een beetje eng, maar ook spannend, vindt op dat terras van die twee πŸ™‚

Sinds het vorige bericht ben ik alweer iets ouder geworden (jaja, ik ben al 32 weken jong) maar of ik nou ook wijzer ben geworden laat ik even in het midden, ach … wie maalt erom, ik heb ik eigenlijk best wel goed πŸ™‚

Zie hieronder hoe ik mijn dagen tracht door te komen met die twee …

Bovenstaande post kun je e.v.t. ook delen via:

Geef een antwoord