Wie zijn wij … ?

De persoon rechts op de foto ben ik: Annemarie. Ik was ruim 2 decennia (met volle overgave & veel plezier) werkzaam als activiteitenbegeleidster, de laatste paar jaar heet dat ook wel met een mooi woord: dagbestedingscoach (by the way: ook thuis ben ik een prima coach 🙂 🙂 ).

Helaas/ spijtig genoeg is mijn baan door o.a. twee flinke “burn-outs” op de tocht komen te staan. Maar gelukkig (en totaal onverwacht) kwam er een leuke carrièreswitch op mijn pad. Sinds begin 2019 ben ik werkzaam als chauffeuse op de 8-perssoonsbussen (lijn 81/ 85 & De Maasvlakte) op Voorne-Putten.

Oké het is een flinke switch en een totaal nieuwe wereld voor mij maar het leren, al is het o.a. droge wetgeving materie/ verkeersregels/ taxi-pas halen ect, bevalt mij tot nu toe prima … en misschien had alles wel zo moeten zijn!

Geef mij een tablet/ smartphone (met genoeg spelletjes erop) e/o goed boek en met (grote 🙂 ) regelmaat een ligbedje aan de Turkse Rivièra en 30+gr en mij zal niet horen klagen.

Pluk de dag … en geniet ervan

De andere persoon op de foto ben ik, Dirk dus 🙂 Zelf ben ik al een kleine 3 decennia (met veel plezier) werkzaam bij de RET afdeling tram, waarvan +/- de laatste 20 jaar als sturingsmedewerker/ trambestuurder, ook hier is een mooi woord voor: medewerker dagelijkse exploitatie 🙂

Ik sluit mij graag bij Annemarie aan: geef mij een tablet/ smartphone & een ligmatras ergens bij een zwembad aan de Turkse Rivièra (oja, en graag een vochtige e/o vaste versnapering) en mij hoor ook niet klagen 🙂 .

Blijf niet “hangen” in het verleden, droom niet van de toekomst … concentreer je op het huidige moment

 

Een leuke bijkomstige wetenswaardigheid is dat wij vanaf medio 2008 verantwoordelijk zijn voor de layout/ design & inhoud van De Rokade website. Het betreft hier een appartementencomplex gelegen in Spijkenisse aan de rivier De Maas met een totale hoogte van 133 meter.

Hoe het uitzicht vanuit al deze appartementen is hoeven wij denk ik niet uit te leggen … oké wij doen het wel: het is werkelijk waar met één woord magnifiek!!